Krypteringsstyrke og hash-algoritme

Alle våre sertifikater (SSL- og kode/driversigniering) tilbyr følgende:

Kryptering 256-biter
Hash-algortime SHA-2

Hvis nettserveren eller en besøkendes nettleser ikke støtter 256-bits kryptering, vil SSL-sertifikatet ditt automatisk gå tilbake til en lavere kryptering (færre bits).

Neste trinn

Merknader

1 Alle sertifikater må bruke SHA-2, med unntak av kodesigneringssertifikater av typen SHA-1 som fortsatt kan brukes for å signere filer til bruk i Windows Vista og tidligere Windows-versjoner. Du finner mer informasjon om Microsofts unntak for signering med kode i Microsofts artikkel Windows Enforcement of Authenticode Code Signing and Timestamping.