Kundenummer

Vi tilordner et kundenummer som en annen måte å bekrefte identiteten din på når du ringer en GoDaddy -guide. Du trenger ikke kundenummeret ditt for å logge på, og det er ikke det samme som PIN -koden for støtte.

• For å finne kundenummeret ditt, logger du på kontoen og klikker på navnet ditt øverst til høyre. Kundenummeret ditt vises under navnet ditt.
    Konto -menyen er åpen og viser kundenummeret ditt

Hvis du virkelig ønsket PIN -koden din, klikker du på Vis under kundenummeret ditt.

Nå er du klar til å kontakte en GoDaddy -veiledning .