Office 365 fra GoDaddy Hjelp

La oss sette i gang! Konfigurer din Office 365-e-postadresse

Følg trinnene nedenfor for å konfigurere Office 365-e-postadressen din slik at du kan sende og motta e-post.

Trinn 1: Opprette e-postadresse

Du starter ved å opprette Office 365-e-postadresse(r).

Trinn 2 Legge til e-post for gjenoppretting

En e-postadresse for gjenoppretting er en måte å tilbakestille passordet ditt på hvis du ikke finner det.

Trinn 3: Konfigurere på enheter

Etterpå konfigurerer du e-postadressen din på telefonen, skrivebordet eller på begge.

Trinn 4: Send en e-post

Når e-posten din er konfigurert på enheten(e) dine, sender du din første e-post.

La oss komme i gang!