Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Lag en video i GoDaddy Studio

Øk engasjementet og øk virksomheten din på nett med en unik, personlig video. Øyeblikkelig video bruker automatisering og maskinlæring for å gjøre klipp og bilder til en engasjerende video på bare noen få trykk.

Merk: Direktevideo er for øyeblikket tilgjengelig som en betaversjon på GoDaddy Studio iOS -appen. Med tilbakemeldingen din vil vi fortsette å forbedre den, slik at vi også kan bringe den til Android og nettet.

Opprett et nytt videoprosjekt

1. Logg på GoDaddy Studio iOS -appen din.
  2. Nederst på skjermen trykker du påGoDaddy Studio opprett prosjektknapp for iOS Opprett for å starte et nytt prosjekt.
  3. Øverst på skjermen, under Opprett en øyeblikkelig video , trykker du på videooppsettet du vil starte med.
    image-GDSTUDIO-01-create video-iOS-dark

Legg til media

1. Legg til videoklipp eller bilder ett om gangen ved å velge dem fra enheten din, våre arkivbiblioteker eller ditt GoDaddy -nettsted. Mediene du har valgt, vises nederst på skjermen.
    Legg til videoklipp eller bilder for videoen din
  2. (Valgfritt) Ordne mediene i den rekkefølgen du vil at de skal vises i videoen. For å flytte et klipp eller bilde, trykk og hold på det og dra det til en ny posisjon. For å slette et klipp eller bilde, trykker du på X øverst til høyre.
  3. (Valgfritt) For å forkorte et videoklipp, trykk på det og dra deretter tidsindikatorens startpunkt (venstre side) og sluttpunktet (høyre side) til bildene der du vil at klippet skal starte og slutte.
  4. Trykk påTrykk på merket for å bruke endringene haken øverst til høyre for å kompilere den første versjonen av videoen din.

Endre stilen

Advarsel: Du vil ikke kunne endre musikken senere, så sørg for at du er fornøyd med valget ditt her!

Instant Video analyserer mediene dine og foreslår en videostil. Dette inkluderer en skrifttype, litt "krok" -tekst for å fange oppmerksomheten i starten av videoen din, et sett med farger, litt musikk og en overgangsstil.

1. For å endre stilen, trykk på en annen.
    Endre musikken og skrifttypen til videoen din
  2. For å velge en annen kombinasjon av tekst og musikk i en stil, trykk på stilen flere ganger for å bla gjennom alternativene. Du vil se og høre en forhåndsvisning av hver kombinasjon.
  3. (Valgfritt) Du kan også velge musikk uavhengig av stilen.
    • Trykk på navnet til gjeldende musikk nederst til høyre.
      Trykk på gjeldende musikk for å endre den
    • Trykk på Velg musikk og deretter på musikken du vil legge til. Du kan også justere volumet her, eller fjerne musikken helt.

Videoen din er nå klar til å eksporteres og publiseres, eller rediger den til hvis du vil.

(Valgfritt) Rediger videoen din

1. Du kan redigere videoen din på GoDaddy Studio -lerretet. Dette inkluderer:

Du kan når som helst redigere prosjektet på denne måten.

Lagre og eksporter

1. Når du er klar til å publisere videoen, trykker du på øverst til høyrePubliser min Link i Bio Eksporter .
  2. For å lagre videoen din på enheten, trykker du Lagre og deretter Lagre som video (.MOV) .
    Lagre videoen din på enheten din

Du kan nå dele videoen din på sosiale medier -kontoene dine eller hvor du måtte velge!