Lag et Microsoft 365 e-postalias

An e-postalias er en ekstra e-postadresse som omdirigerer e-post til en enkelt innboks. Du kan opprette opptil 400 e-postaliaser.

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Gå til Microsoft 365 Admin og velg Send e-postaliaser .
    Microsoft 365 Admin-fanen åpnet for å vise e-postaliaser
  3. Plukke ut Legg til alias .
  4. Velg brukeren fra boksen (hvis du har en e-postadresse, er den valgt som standard).
  5. Legg til det nye aliaset ditt i Skriv inn Alias og velg Lagre .

Du ser det nye e-postaliaset ditt oppført på E-postaliaser side. Du kan når som helst komme hit for å legge til flere aliaser, eller for å redigere eller slette dem.