Lag varemerkeinnstillinger

Du kan sette ditt varemerke på kommunikasjon du sender til Pro-kunder, ved å legge til firmalogo og kontaktinformasjon. Disse varemerkeinnstillingene vises nederst i e-poster som du sender til kundene.

1. Logg deg på Pro-kontoen din. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. På siden Clients (Kunder) klikker du på Profil.
  3. Angi firmanavn, e-postadresse og telefonnummer.
  4. Hvis du vil legge til en logo, klikk på Upload logo (Last opp logo), og naviger så til filen du vil bruke. Vi anbefaler at du bruker et firkantet bilde for best resultat.

Merk: Bilder som er større enn 75 x 75 piksler, vil bli redusert til denne størrelsen

5. Klikk Lagre.