GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Lagre en kampanje

Når du jobber med en kampanje, må du alltid sørge for å lagre endringer! Lagre tidlig, og lagre ofte!

Bare klikk på Lagre øverst til høyre, til venstre for tittelen på kampanjen.

Lagre-knapp

Etter at du at klikket på Lagre-knappen, endres den og viser ordet Lagrer ... i grått. Slik vet du at GoDaddy Email Marketing arbeider med å lagre alle de flotte endringene dine! Knappen vises igjen straks e-postkampanjen er blitt lagret.

Det er også viktig å legge merke til tidsstempelet øverst til høyre på redigeringsprogram-siden. Det er like ved siden av Forhåndsvis-knappen, og viser det nøyaktige klokkeslettet og datoen for da kampanjen sist ble lagret.

Det er ikke ofte det skjer, men hvis tidsstempelet ikke oppdateres når du klikker på Lagre-knappen, prøver du bare på nytt. Hvis det fremdeles ikke oppdateres, er det et problem med tilkoblingen din til serveren. Prøv å lagre så mange av endringene som mulig, i et eksternt tekstbehandlingsprogram. Du kan prøve igjen om et øyeblikk, men når tilkoblingen har blitt avbrutt, kan det være at du må starte siden på nytt for å gjenopprette den. Det kan føre til at du mister endringene.

Relaterte emner:

Forhåndsvise en kampanje
Lær mer om redigeringsprogrammet Composer
Finne eksisterende e-postkampanjer