Lagre og eksporter e-postmeldinger ved hjelp av Thunderbird

Det er en gratis måte å eksportere e-post med Thunderbird på Mac eller Windows. Deretter kan du legge til e-postkontoen din og lagre e-postmeldingene fra innboksen og utboksen din som EML-filer. Etter at e-postene dine er lagret som EML-filer, kan du laste dem opp til de fleste e-postklienter, inkludert Outlook.

Før du kan lagre e-postmeldingene dine som .emls, må du:

Eksporter e-post som EML-filer

Lagring av e-postmeldinger som EML-filer fungerer for alle e-postmapper i innboksen og sendte e-poster.

1. Åpne Innboks-mappen som inneholder e-postmeldingene du vil lagre og eksportere.
  2. Velg alle e-postmeldingene du vil lagre.
  3. Høyreklikk, klikk Lagre valgte e-post og velg EML-format .
  4. Den siste mappen du opprettet vises, må du kanskje søke etter den hvis den ikke åpnes som standardmappe.
  5. Klikk Åpen . E-postene dine lagres som EML-filer i mappen, avhengig av antall e-poster dette kan ta noen minutter.

Gjenta prosessen for alle e-postene i mappene du vil lagre og eksportere.

Importer .EML-filer til Outlook eller andre e-postklienter

1. Åpne Outlook, opprett nye mapper der du kan lagre dine gamle e-postmeldinger. (Høyreklikk i delen du ønsker > Ny mappe > Angi mappenavn > Trykk Tast inn .
  2. Åpne mappen (e) der du lagret e-postene dine som filer, fra datamaskinen din.
  3. Dra og slipp EML-filene i den nye Outlook-mappen. .Eml-filene dine legges til Outlook som nye e-poster du har tilgang til når som helst.

Du kan bruke samme type prosess for å flytte e-postfiler til andre e-postklienter.