Lagre og eksporter Workspace Email med Thunderbird

Eksporter Workspace Email med Thunderbird på Mac eller Windows. Meldingene dine lagres som EML -filer, som du kan laste opp til de fleste e -postklienter, inkludert Outlook.

Før du kan eksportere e -posten din, må du:

Trinn 1: Eksporter e -post

Du eksporterer meldinger fra innboksen og utboksen som individuelle .EML -filer. Hvis du for eksempel har 10 meldinger, lagres de som 10 .eml -filer. Opprett mapper på datamaskinen din (som i Nedlastinger) for å holde styr på .eml -filene som hører til i innboksen din og .eml -filene som hører til i utboksen.

1. Åpne Thunderbird .
  2. Velg Innboks -mappen som inneholder meldingene du vil eksportere.
  3. Velg alle meldingene du vil lagre. Bruk Ctrl+A for Windows eller Cmd+A for macOS.
  4. Velg og hold nede (eller høyreklikk) og velg Lagre valgte meldinger > EML -format .
  5. Velg mappen på datamaskinen der meldingen vil bli lagret.
  6. Velg Åpne . Meldingene dine lagres som .eml -filer i mappen, som avhengig av antall filer, kan ta noen minutter.

Gjenta for Utboks og andre filer for å lagre og eksportere meldingene deres.

Trinn 2: Importer e -post

Nå som e -posten din er lagret som .eml -filer, importerer du dem til Outlook eller en annen e -postklient. Slik importerer du .eml -filer i Outlook.

1. Åpne Outlook .
  2. Opprett nye mapper for å lagre meldingene dine fra Workspace Email. I innboksen eller utboksen velger du og holder nede (eller høyreklikker) og velger Ny mappe . Angi et mappenavn og velg Enter -tasten.
  3. Fra datamaskinen din åpner du mappen der du lagret .eml -filene.
  4. Dra og slipp .eml -filene i den nye Outlook -mappen. .EML -filene dine legges til Outlook som nye meldinger som du kan få tilgang til når som helst.

Du kan bruke samme type prosess for å flytte e -postfiler til andre e -postklienter.