Lås opp domenet mitt for overføring

Lås opp domenet ditt for å forberede på en overføring til en ny registrator. Domener er ikke kvalifisert for overføring til en annen registrator hvis de er innen 60 dager av registrering eller en tidligere overføring, eller hvis en kunde valgte å bruke en 60-dagers lås på overføring etter en endring av registrant

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Merk av i boksen ved siden av domenet/domenene du kommer til å låse opp. Eller klikk på hakemerkeikonet og Velg alle
  3. Velg Innstillinger > Lås opp domener.
  4. Merk av boksen ved siden av Ja, jeg samtykker i de valgte domenene, og velg deretter Fortsett.

Merk: Hvis du har domenebeskyttelse på domenet ditt, må du verifisere identiteten din. Vi sender en verifiseringskode automatisk hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) aktivert for kontoen din i over 72 timer. Ellers velger du Send passord, så sender vi et engangspassord til registrantens e-postadresse.

Du vil se en Vellykket-bekreftelse når endringene dine er blitt godtatt. Tillat opptil 90 minutter for at opplåsingen skal behandles.

Neste trinn

• Når det er låst opp, kan du kan overføre domenet ditt til GoDaddy fra en annen registrator.