Lås opp domenet mitt for overføring

Før du overfører domenet ditt til en annen registratorer, må du låse det opp. Domener er ikke kvalifisert for overføring til en annen registrator hvis de er innen 60 dager av registrering eller en tidligere overføring, eller hvis en kunde valgte å bruke en 60-dagers lås på overføring etter en endring av registrant

1. Logg på GoDaddys Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. In listen din over domener, finner du kolonnen merket med Lås.

Merk: Ser du ikke en Lås-kolonne? Det kan være at du må egendefinere kolonnen din for at den skal vises.

3. Veksle ikonet fra Av til og lås opp domenet ditt.
    Klikk for å veksle låsestatus
  4. Lås-kolonnen vil oppdateres slik at den viser Av når domenet er låst opp.

Merk: Det kan ta opptil 1 time før endringene trer i kraft.

Neste trinn

• Når det er låst opp, kan du kan overføre domenet ditt til GoDaddy fra en annen registrator.