Låse opp domenet mitt

Vi holder domenene dine låst for å holde dem trygge. Låste domener kan ikke overføres til en annen registrator eller konto. Når du gjør endringer i innstillingene til et domenenavn, som å oppdatere navneservere eller kontaktinformasjon, låser vi automatisk opp og igjen domenenavnet. For å overføre domenenavnet ditt, må du imidlertid låse det opp manuelt.

Merk: Hvis du ikke kan utføre trinnene nedenfor, er det mulig at kontoen din har blitt låst. Du kan kanskje ikke låse opp et domene i en periode på 60 dager etter følgende hendelser:

• Registrering eller overføring av et domenenavn
• Oppdatering av registrantkontaktens organisasjon
• Oppdatering av registrantkontaktens for- eller etternavn og en organisasjon ikke er oppført

Det ser ut til at du ikke er pålogget. Hvis du logger på over (under Tekstikon), kan vi forkorte prosessen.

1. Gå til Domeneinnstillinger-siden.
  2. Klikk på Rediger-koblingen ved siden av domenelåsen under Flere innstillingerDomeneinnstillinger-siden.
  3. Klikk på veksleknappen for å slå Av.

Merk: Det kan ta opptil 1 time før endringene trer i kraft.