Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Last ned bilder fra Fotoalbum

Når du overfører nettstedet ditt fra Nettstedbygger versjon 6 til Website Builder , overføres alle bildene i nettstedets fotoalbum automatisk.

Du kan imidlertid ha bilder i andre frittstående Fotoalbum -kontoer som du ønsker å laste ned, og deretter legge til Website Builder -bildegalleriet ditt. Disse trinnene ligner på nedlasting av andre filer (som PDF -filer, dokumenter osv.) Som du kanskje vil flytte til Website Builder -nettstedet ditt.

Hvordan fastslå kilden til et bilde

Disse trinnene hjelper deg med å fastslå hvilke bilder som er på Nettstedbygger versjon 6 -nettstedet ditt og hvilke som er i et frittstående fotoalbum og må lastes ned manuelt.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.

Merk: Når du har startet overgangen, kalles nettstedet ditt Nettsteder + Markedsføring etterfulgt av plannavnet ditt (f.eks. Nettsteder + Markedsføring -standard). Tidligere inneholdt nettstedet ditt Website Builder i tittelen til plannavnet ditt (f.eks. Business Plus Website Builder). Nettstedets URL -adresse forblir imidlertid den samme.

3. Velg Rediger nettsted for å åpne den nye nettstedbyggeren.
  4. Velg Nettstedbygger -menyen øverst til venstre, og velg deretter Nettstedbygger V6 . Dette vil åpne din gamle redigeringsverktøy for nettstedet i en ny fane.
  5. Velg Last opp filer nederst.
  6. Velg Bilder -fanen.
  7. Velg ett av alternativene i Konto -rullegardinmenyen.
    • Hvis kontonavnet er det samme som nettstedet ditt, overføres bildene i disse galleriene automatisk til Website Builder. Du trenger ikke å iverksette ytterligere tiltak.
    • Bilder i alle andre kontoer er i frittstående fotoalbum og må lastes ned manuelt.

Last ned bilder fra det frittstående fotoalbumet ditt

Last ned bilder fra de frittstående fotoalbumene individuelt eller som en gruppe.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Bla til delen Fotoalbum og velg den for å utvide den. Velg deretter Administrer ved siden av fotoalbumet ditt.
  3. I det frittstående fotoalbumet velger du galleriet du ønsker å laste ned bilder fra.
  4. Last ned bilder enkeltvis eller som en gruppe.
    • Last ned bilder individuelt: Velg Last ned under hvert bilde du vil laste ned.
    • Last ned bilder som en gruppe: Velg Administrer . Sett av hakemerker etter bildene du ønsker å laste ned. Fra Bruk denne handlingen- rullegardinmenyen velger du Last ned bilder . Velg Gå for å laste ned bildene dine.
  5. Når du har alle bildene dine, kan du legge til bildene på det nye Website Builder -nettstedet.