Last ned dataene mine fra GoDaddy Pro

Du kan be om å laste ned alle dataene som GoDaddy Pro har for kontoen din.

1. Logg på GoDaddy Pro -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Hjem i venstre sidestolpe.
  3. Klikk på bildet ditt øverst til høyre, og klikk deretter på Innstillinger .
    Åpne innstillinger
  4. Klikk på Profil -fanen.
  5. I Eksporter personopplysninger -delen klikker du på Be om dataeksport .

Merk: Det kan ta litt tid å eksportere dataene.

6. Når dataene er klare, vil du se varselet Dataeksport fullført øverst til høyre. Klikk på koblingen for å starte nedlastingen. Koblingen er gyldig i 7 dager.