Last ned eksporterbare lister i Domeneadministrator

Når du oppretter en eksporterbar liste, sender vi deg en e-postmelding for å varsle deg om når den er klar for nedlasting. Du kan laste ned listen din fra Eksporterbare lister-siden i Domeneadminstrator.

Slik laster du ned eksporterbare lister i Domeneadministrator

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Administrer ved siden av Domener.
  3. Pass på at du velger ikonet Tekstikon (listevisning) øverst til høyre for å fortsette.
  4. Fra Mer -menyen, velger du Administrer eksporterbare lister.
  5. Klikk på nedlastingspilen for den eksporterbare listen du ønsker å laste ned.
  6. Åpne filen med programmet du ønsker, eller lagre den på datamaskinen din.