Last ned en eksportert liste over domenene mine

Etter at du har eksportert en liste over domenene dine , kan du laste ned listen fra kontoen din. Eksporterte lister vil være tilgjengelige for nedlasting opptil 28 dager etter at listen er opprettet.

1. Logg på GoDaddy -domeneporteføljen din. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Fra sidemenyen velger du Innstillinger og deretter Eksporterte lister .
    skjermbilde av flere valgte domener
  3. Finn listen du vil laste ned, og velg Last ned .
    • Hvis du velger å Inkludere autorisasjonskoder da eksporten ble opprettet OG minst ett domene i listen har Domenebeskyttelse , må du bekrefte identiteten din. Hvis totrinnsverifisering (2SV) er slått på i minst 24 timer, skriver du inn koden vi sendte via SMS, eller skriver inn koden fra autentiseringsappen din. Ellers angir du engangspassordet vi sendte til registrantens e-postadresse.
  4. Filen din vil begynne å laste ned umiddelbart. Åpne den nedlastede filen for å vise domenedetaljene og lagre filen lokalt på enheten din for fremtidig tilgang.