Last ned en eksporterbar liste

Etter at du har opprettet en eksporterbar liste over domenene dine, kan du laste ned rapporten igjen innen sju dager.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg Eksporterte lister fra Innstillinger -menyen.
    velg eksporterte lister
  3. Finn den eksporterte listen du vil laste ned, og velg deretter Last ned under Handling -overskriften. Nettleseren din laster ned filen.
    Merk:

Merk: Du må bekrefte identiteten din hvis du har domenebeskyttelse på domenet ditt. Vi sender en verifiseringskode automatisk hvis du har hatt totrinnsverifisering (2SV) aktivert i kontoen din i mer enn 72 timer. Ellers velger du Send passord , så sender vi et engangspassord til registrantens e-postadresse.

4. Åpne den nedlastede filen for å gå gjennom domeninformasjonen din. Du kan lagre filen lokalt på enheten din.
  5. Mer informasjon