Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Last ned filer fra Nettstedbygger versjon 6

Alle filer som ikke er en bildefil, blir ikke inkludert i overføringsverktøyet fra Nettstedbygger versjon 6 til Website Builder. Slik laster du ned filene fra det gamle nettstedet og legger dem til det nye nettstedet.

Advarsel: Etter at du publiserer det nye Website Builder -nettstedet ditt, vil du ikke kunne få tilgang til filene dine.
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Website Builder og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Merk: Når du har startet overgangen, kalles nettstedet ditt Nettsteder + Markedsføring etterfulgt av plannavnet ditt (f.eks. Nettsteder + Markedsføring -standard). Tidligere inneholdt nettstedet ditt Website Builder i tittelen til plannavnet ditt (f.eks. Business Plus Website Builder). Nettstedets URL -adresse forblir imidlertid den samme.

4. Velg Rediger nettsted for å åpne den nye nettstedbyggeren.
  5. Velg Nettstedbygger -menyen øverst til venstre, og velg deretter Nettstedbygger V6 . Dette vil åpne din gamle redigeringsverktøy for nettstedet i en ny fane.
  6. Velg Last opp filer nederst.
  7. I Fil -fanen velger du filnavnet for å starte nedlastingen. Filer må lastes ned individuelt og kan ikke lastes ned i bulk.
  8. Når du er ferdig med å laste ned alle filene dine, kan du legge til nedlastbare filer eller PDF -filer til det nye Website Builder -nettstedet.