Last ned koden/driversigneringssertifikatfilene mine

Merk: Fra og med 1. juni 2021 vil GoDaddy ikke lenger utstede eller fornye kodesignerings- eller driversigneringssertifikater. Hvis du allerede eier et kodesignerings- eller driversigneringssertifikat, kan du ikke gjenopprette det etter 1. juni 2021. Alle sertifikater utstedt før 1. juni 2021 vil være gyldige til de utløper.

Etter at vi har godkjent forespørselen din om kode/driversignering , må du laste ned sertifikatfilene dine.

Merk: Hvis du flytter SSL-sertifikatet ditt til en ny server, hvis serveren har krasjet, hvis du har mistet den private nøkkelen eller mottar en feilmelding om at den private nøkkelen ikke samsvarer, kan du ikke bare installere sertifikatet på nytt. du må regenerere sertifikatet .

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Velg SSL-sertifikater, og velg deretter Administrer for sertifikatet du vil laste ned.
  3. Under Last ned sertifikat velger du en Servertype og deretter Last ned ZIP-fil.

Neste trinn

Det neste trinnet avhenger av hva slags kode eller driver du vil signere: