Laste ned og installere Office

Installer Microsoft 365-apper (som Word, Excel, Outlook og PowerPoint) på opptil 5 enheter per bruker.

Påkrevd:
  1. Du må ha en Business Professional-, Premium Security- eller Business Enterprise-e-postplan for å installere Office-apper gjennom e-post og Office-instrumentbordet.
  2. Hvis du allerede har en eldre versjon av Office på datamaskinen din, må du avinstallere den før du laster ned den nye versjonen som følger med planen din. Finn ut hvordan du avinstallerer Office på en PC eller avinstallerer Office på en Mac.
  1. Logg på instrumentbordet ditt for e-post og Office:
    • Logg på som bruker ved hjelp av e-postadressen og passordet ditt.
    • Logg på som kontoeier ved hjelp av ditt GoDaddy-brukernavn og -passord.
  2. Velg Last ned Office, som åpner Microsoft 365-kontoen din. Du blir kanskje bedt om å logge på ved hjelp av e-postadressen og passordet ditt.
    • Hvis du er en bruker, kan du gå til Konfigurering-delen av instrumentbordet for å se alternativet Last ned Office.
    Last ned Office
  3. Velg Installer Office. Installeringsfilen begynner å laste ned. Hvis du blir bedt om det, velg Lagre. Du kan bli bedt om å velge foretrukket språk og Office-versjon før du kan begynne installeringen.
    Installer Office
  4. Når filen er nedlastet, åpner du filen og følger trinnene som oppgis for å installere Office-appene dine.
    Installeringstrinn for Office
  5. Når du åpner de nye Office-appene dine, må du logge på med e-postadressen og passordet for Microsoft 365. Du må kanskje velge kontotypen din som Arbeid eller skole, ikke Privat, for å fortsette.