Last ned nettstedet mitt

Du kan når som helst laste ned en fullstendig kopi av et Pro Administrert WordPress-nettsted. Du kan også velge å laste ned bestemte filer eller mapper i stedet for hele nettstedet.

Merk: Pro-kontoer er kun tilgjengelig i USA og Canada.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Administrer alle på siden Mine produkter, ved siden av Administrert WordPress.
  3. Klikk på ikonet med tre prikker for nettstedet du vil laste ned, og velg Innstillinger.
  4. Klikk på Administrer i delen Sikkerhetskopieringer.
    klikk på Administrer
  5. Klikk på ikonet med tre prikker ved siden av sikkerhetskopien du vil laste ned, i listen Sikkerhetskopieringslogg, og velg så Last ned. Om nødvendig, klikk på trekanten for å utvide listen over sikkerhetskopier for å finne den du ønsker.
    sikkerhetskopieringslogg for administrert wordpress
  6. Velg elementene du vil laste ned, fra listen Velg en nedlastingstype:
    • Velg Last ned filer hvis du vil velge bestemte nettstedsfiler.
    • Velg Last ned database hvis du bare vil laste ned nettstedsdatabasen.
    • Velg Last ned alt hvis du vil laste ned hele nettstedet.
    • Velg Velg filer og mapper som skal inkluderes hvis du vil velge bestemte filer og hele mapper.

velg en nedlastingstype fra listen
  7. Klikk på Start nedlasting. Vi oppretter en zip-fil og sender filen til standardmappen din for nedlastinger. Når nedlastingen er fullført, vises en melding med informasjon om dette.