Last ned og installer Office-apper

Microsoft 365-planene Business Premium og Premium Security lar deg installere Office-apper på opptil fem enheter per bruker.

Før du kan installere Office-appene dine, må du opprette en e-postkonto. Hvis du allerede har en eldre versjon av Office på datamaskinen din, må du avinstallere den før du laster ned den nye versjonen. Du kan bruke disse Microsoft-artiklene for avinstallering av Office på en PC eller avinstallering av Office på en Mac for ytterligere hjelp.

1. Logg på instrumentbordet ditt for e-post og Office.
  2. Velg Last ned Office, som åpner Microsoft 365-kontoen din. Du blir kanskje bedt om å logge på ved hjelp av e-postadressen og passordet ditt.
    Last ned Office
  3. Velg Installer Office. Installeringsfilen begynner å laste ned. Hvis du blir bedt om det, velg Lagre. Du kan bli bedt om å velge foretrukket språk og Office-versjon før du kan begynne installeringen.
    Installer Office
  4. Når filen er nedlastet, åpner du filen og følger trinnene som oppgis for å installere Office-appene dine.
    Installeringstrinn for Office
  5. Når du åpner de nye Office-appene dine, må du logge på med e-postadressen og passordet for Microsoft 365.

Merk: Det er mulig du må definere kontotypen som Arbeid eller Skole for å fortsette.