Last ned og installer Office-apper for Android

Hold produktiviteten oppe med Office-apper på Android-enheten din. Hvis du har et Online Essentials-, Business-, eller Business Premium-abonnement, må du laste ned hver Office-app hver for seg fra Google Play-butikken.

1. Office-appen kombinerer Microsoft Word, Excel og PowerPoint på ett sted og er tilgjengelig for nedlasting for Android. For alle ytterligere apper, eller for å laste ned en app enkeltvis, velger du appen du foretrekker og installerer den.
  2. Åpne appen og velg Logg på.
  3. Angi e-postadressen din for Microsoft 365.
  4. Velg Neste.
  5. Du blir viderekoblet til en annen påloggingsside for å skrive inn passordet ditt.
  6. Velg Logg på.

Avhengig av hvor mange filer og mapper du har, kan det ta flere minutter å synkronisere alt. Etter at synkroniseringen er fullført, kan du åpne, opprette og dele alle dokumentene dine.