Last ned og installer Teams på min Mac

Last ned Microsoft Teams på din Mac for å bruke verktøyet for direktemeldinger og møter. Før du begynner, bruk Spotlight -søk for å bekrefte at du ikke allerede har Teams installert på Mac. Hvis Teams allerede er installert, er alt klart! Hvis ikke, følger du trinnene nedenfor.

Du kan også laste ned Teams fra Microsoft .

1. Logg på EMAIL_M365. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg menyknappen og velg Teams .
    Lag -ikon
  3. Når Teams er lastet inn, velger du profilen din øverst til høyre og laster ned skrivebordsappen .
    Last ned Teams
  4. Åpne filen og følg instruksjonene for å installere Teams.
  5. Logg på med Microsoft 365 -e -postadressen og passordet ditt.

Du har nå Teams på datamaskinen din!