Last ned og installer Teams på min Windows PC

Før du laster ned og installerer Microsoft Teams, sjekker du om du allerede har det på Windows-datamaskinen din. Gå til Start-menyen, og velg Microsoft Teams. Hvis Teams allerede er installert, er alt klart! Ellers følger du trinnene nedenfor.

Du kan også laste ned Teams fra Microsoft.

1. Logg på Microsoft 365. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg menyknappen og deretter Teams.
    Teams-ikon
  3. Når Teams er lastet inn, velger du profilen din oppe i det høyre hjørnet og Last ned skrivebordsappen.
    Last ned Teams
  4. Lagre og kjør den nedlastede filen.
  5. Logg på med e-postadressen og passordet ditt for Microsoft 365.

Teams er nå på datamaskinen din!