Last ned WebMatrix Publish -profilen din (Web Deploy)

Våre Plesk delte hostingkontoer tilbyr WebMatrix "publiser profiler" ved hjelp av Microsoft Web Deploy, slik at du enkelt kan publisere nettstedet ditt.

Slik laster du ned WebMatrix Publish -profilen

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Klikk på Administrer ved siden av Plesk -kontoen du vil bruke.
  4. Klikk Plesk Admin .
  5. Nederst i delen av domenehostingen du ønsker å bruke, klikker du på Vis mer .
  6. Klikk på Publiseringsinnstillinger for nettdistribusjon .

Nettleseren din begynner å laste ned "publiser profilen", som du kan importere til WebMatrix.

Hvis du får følgende feilmelding: Det er ingen Web Deploy -publisering konfigurert på [domenenavnet ditt] , ta kontakt med kundestøtte .