GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Last opp et bilde

Før du kan legge til et bilde i e -postkampanjen, må du laste opp et bilde til galleriet.

1. Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. Klikk på Rediger nederst i kampanjen du ønsker å bruke på Kampanjer -siden.
  3. I den høyre ruten klikker du på Bilder -fanen.
    Klikk på Bilder -fanen
  4. Under Bilder -fanen klikker du på plusstegnet for å bla gjennom bilder.
    Klikk på plusstegnet
  5. Klikk på bildet du vil laste opp, og klikk på Åpne .
    Klikk på et bilde og klikk på Åpne

Bildet ditt vises nå i den høyre ruten i Bilder -fanen.

Tips for opplasting av bilder

• Du kan laste opp hvilket som helst filformat .jpg, .png eller .gif.
  • Bildet ditt skal være i RGB -fargerom, og ikke CMYK.
  • Bilder bør ikke være bredere enn 590 piksler.
  • Hold bildefilstørrelsen under 200 kB. Alt større vil legge ned e -post når den sendes og åpnes.