Last opp filer til Windows -hostingkontoen min ved hjelp av Plesk File Manager

Følg disse trinnene for å laste opp en fil til Windows -hostingkontoen din ved hjelp av Plesk File Manager.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Netthotell , og velg Administrer ved siden av Windows -hostingkontoen du vil bruke.
  3. I kontoens instrumentbord velger du Plesk -administrator .
  4. Velg Filer i venstre navigering på Plesk-hjemmesiden. Filbehandling -siden vises.
  5. Bla til eller velg katalogen der du vil laste opp filen. Hvis du for eksempel må laste opp filen til rotkatalogen for det primære domenets nettsted, velger du httpdocs .
  6. Velg Last opp.
  7. Bla til filen på datamaskinen din, velg filen og velg Åpne . Filen kopieres til stedet du valgte.