Last opp filer på et nettsted i Linux-hostingkontoen min

Hvis du vil laste opp filer til et nettsted i Linux-hostingkontoen din, kan du gjøre dette for å hente cPanel-filbehandleren fra kontoinstrumentbordet.

• Tips: Skal du laste opp mange filer? Opprett en komprimert mappe, last den opp på kontoen din og pakk den opp der.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Administrer under Webhotell ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. I kontoinstrumentbordet går du til Nettsteder-avsnittet av nettstedet hvor du ønsker å plassere filene, velg ellipse og deretter Filbehandler.
    velg filbehandler
    Som standard vil filbehandleren laste opp filene dine til rotmappen for nettstedet. I dette skjermbildet er rotmappen /public_html, som vist på filbehandlersiden:
    last opp katalog i filbehandleren

Merk: Rotmappen for nettstedet ditt kan variere avhengig av oppsettet ditt (f.eks. /public_html/blog or /public_html/mycoolsubdomain.com), men hvis du har fulgt disse trinnene så langt, vil filbehandleren laste opp filene dine til nettstedets rotmappe, med mindre du velger et annet sted.

4. (Valgfritt) Hvis det er nødvendig, velg en annen mappe i katalogtreet.
  5. Velg Last opp.
  6. Velg Velg fil for å gå til filen du ønsker å laste opp, velg filen og velg deretter Åpne for å laste opp filen umiddelbart. Du kan også dra og slippe flere filer i boksen for å laste dem opp.