Last opp nettstedsfilene dine

Denne videoen og instruksjonene nedenfor den forklarer hvordan du kan laste opp nettstedsfilene dine til GoDaddy-hostingkontoen med cPanel Filbehandling.

Du kan last opp nettstedsfilene dine direkte gjennom cPanel. Dette vil publisere nettstedet ditt på Internett.

Som et alternativ til cPanel Filbehandling, kan du i stedet laste opp filene dine med en FTP-klient.

Hvordan klargjøre filene dine

Skal du laste opp mer enn én fil? Du kan spare deg selv masse tid ved å opprette en ZIP -fil på datamaskinen med alle nettstedsfilene dine. Dette er fordi filbehandleren i cPanel kun kan laste opp en fil om gangen.

Last opp filene dine

1. I cPanel-instrumentbordet, under Filer, klikker du på Filbehandling.
    1. Ikke i cPanel? Logg på GoDaddy-kontoen din.
    2. Klikk på Netthotell.
    3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  2. Hvis det vises et valgvindu, velg katalogen du ønsker å åpne og klikk så på .

cPanel bruker public_html som rotkatalog for nettstedet til det primære domenenavnet ditt. Hvis du ønsker å laste opp nettstedet ditt på Internett, er det her du bør starte. Hvis du ønsker å laste opp et nettsted for et sekundært- eller tilleggsdomene, bør du først verifisere rotkatalogen til nettstedet ditt.

3. Naviger til katalogen dit du vil laste opp filen.
  4. Klikk på Velg gil, finn filen på den lokale maskinen og klikk på OK.
  5. Etter at du har lastet opp filen du ønsker, klikker du på Tilbake til....
  6. Gjenta disse trinnene for alle andre filer du ønsker å laste opp.

Neste steg

Nå som nettstedet ditt er lastet opp, kan du besøke nettstedet ved å navigere til domenet ditt i nettleseren.