Laste ned dataene mine (for personer bosatt i EØS)

Merk: Informasjonen i denne artikkelen gjelder kun for personer bosatt i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) i støtte av EUs personvernforordning (GDPR). Denne artikkelen gjelder ikke hvis du bor utenfor EØS.

Du kan laste ned en kopi av alle kontodataene dine.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din og velg Kontoinnstillinger > Kontaktpreferanser.
    velg kontaktpreferanser for kontoen min
  2. I Personvern-delen klikker du på Rediger.
    klikk på rediger i personverndelen
  3. Klikk på Start nedlasting. Vi vil opprette en CSV-fil som inkluderer alle dataene dine og sende den til standardplasseringen for nedlastinger på datamaskinen din.