Laste ned eksporterbare lister i Domeneadministrator

Når du oppretter en eksporterbar liste, sender vi deg en e-postmelding for å varsle deg om når den er klar for nedlasting. Du kan laste ned listen din fra Eksporterbare lister-siden i Domeneadminstrator.

Slik laster du ned eksporterbare lister i Domeneadministrator

1. Logg deg inn på Kontoadministrator.
  2. Ved siden av Domener, klikker du på Start.
  3. Fra Mer -menyen, velger du Administrer eksporterbare lister.
  4. Klikk på nedlastingspilen for den eksporterbare listen du ønsker å laste ned.
  5. Åpne filen med programmet du ønsker, eller lagre den på datamaskinen din.