Laste ned et SSL-sertifikat

Hvis du installerer SSL på din egen server etter at vi har godkjent SSL-sertifikatforespørselen din, kan du laste ned det primære og mellomliggende sertifikatet ditt fra SSL-programmet.

Du trenger ikke følge disse instruksjonene hvis vi er vert for nettstedet ditt (f.eks. delt hosting, Nettbutikk, Nettstedbygger). Ikke noe problem, vi tar oss av SSL-installasjonen for deg:

MERK: Hvis du flytter SSL-sertifikatet ditt til en ny server, hvis serveren har krasjet, hvis du har mistet den private nøkkelen din eller mottar en feilmelding om at den private nøkkelen ikke samsvarer, kan du ikke bare installere sertifikatet ditt på nytt, du må opprette sertifikatet på nytt (mer informasjon).

Slik laster du ned SSL-sertifikatet

1. Logg deg inn på Kontoadministrator.
  2. Klikk SSL-sertifikater.
  3. Klikk på Start ved siden av sertifikatet du vil bruke.
  4. Klikk på Last ned.
  5. Velg Servertype og klikk deretter på Last ned zip-filen.

Når du har lastet ned filen, må du installere den på serveren din. Vi har installasjonsinstruksjoner for de mest populære serverne her.