Laste ned og installere Microsoft Office-programmer

Med Office 365 fra GoDaddy Business- og Business Premium-kontoer kan du installere Microsoft Office-programmer på opptil fem PC-er og Mac-maskiner per bruker.

Du bør avinstallere din nåværende versjon av Office før du installerer den nyeste versjonen. Se Microsoft-artikkelen Avinstallere Office fra en PC eller Mac.

1. Åpne e-postmeldingen med kjøpskvitteringen, og klikk på Kom i gang.
    Klikk på Kom i gang
  2. Logg på GoDaddy-kontoen ved å angi brukernavnet og passordet ditt, og deretter klikke på Logg på.
    Angi brukernavn og passord, og klikk på Logg på
  3. Klikk på Last ned Officeinstrumentbordet.
    Klikk på Last ned Office
  4. Logg på Office 365 ved å angi e-postadressen og passordet ditt, og deretter klikke på Logg på.
    Angi e-postadressen og passordet ditt, og klikk deretter på Logg på.
  5. På påloggingssiden for Microsoft Online Office 365 klikker du på Microsoft-kontoen du vil laste ned og installere Office 365 for.
    Klikk på Microsoft-kontoen
  6. Klikk på Installer på siden for installering av Office 365, og følg instruksjonene for å installere programmene på datamaskinen:
    For PC

Hvis du vil installere 64-biters versjoner av programmene, kan du klikke på Avansert ved siden av 32-biters (anbefalt), og deretter velge 64-biters.

Klikk på Installer (for PC)
    For Mac Klikk på Installer (for Mac)