Laste opp filer

Vertskontoen din har en innebygd filbehandler som du kan bruke til å laste opp filer til vertskontoen.

For å laste opp filer med filbehandleren

  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Gå til fanen Files.
  5. Naviger til katalogen dit du vil bruke.

    Plesk bruker httpdocs som rotkatalog for nettstedet til det primære domenenavnet ditt.

  6. Klikk på Last opp filer.
  7. Naviger til filen på din lokale maskin, og klikk på Åpne.

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.