Last opp filer ved hjelp av Linux-hostings filbehandling

cPanel's filbehandling er en brukervennlig opplastingsmetode for Linux-hosting. Filbehandling fungerer best for et lite antall filer. Hvis du planlegger å laste opp mange filer, bør du komprimere dem til et format som ZIP på datamaskinen før du laster dem opp.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden din.
  2. Under Webhotell, ved siden av Linux Hosting-kontoen du vil bruke, velger du Administrer.
    linux-manage
  3. Under Nettsteder, velg Filbehandling for domenet ditt.
    linux-hosting-file-manager
  4. Naviger til katalogen der du vil laste opp. Som standard starter du i den primære rotkatalogen eller rotkatalogen for tilleggsdomenet.
  5. Velg Last opp.
  6. Dra filene dine inn i Slipp filer her for å starte opplastingen. Eller velg Velg fil , velg filen du vil laste opp, og velg deretter Åpne.

Når alle filene når 100 %, er opplastingen fullført, og du kan navigere videre.