|  Hjem
Hjelp

Linux-hosting (cPanel) Hjelp

Laste opp filer

Vertskontoen din har en innebygd filbehandler som du kan bruke til å laste opp filer til vertskontoen.

  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. I delen Verktøy klikker du på Filbehandling.
  5. Bruk katalogtreet for å velge mappen du vil laste opp filen til.
  6. Klikk på Last opp.
  7. Velg Legg til fil eller Legg til mappe. Du kan laste opp opptil 250 MB om gangen.
  8. Velg filen eller mappen du vil laste opp.
  9. Klikk på Last opp.

Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.