Administrert WordPress Hjelp

Laste opp filer med SFTP

Du kan laste opp filer til Administrert WordPress-kontoen ved bruk av SFTP. Du gjøre dette med en hvilken som helst FTP-klient, f.eks. FileZilla. Dette er nyttig når du må laste opp store filer til WordPress-nettstedet, eller hvis du ønsker å utføre endringer av WordPress-nettstedet manuelt – f.eks. ved installering av egendefinerte temaer eller plugin-moduler.

Merk: Den første delen av denne veiledningen hjelper deg å finne SFTP-legitimasjonen din. Hvis du allerede vet SFTP-brukernavnet, -passordet, -vertsnavnet og -porten, kan du gå til trinn 6..

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrert WordPress på siden Mine produkter.
  3. For nettstedet du vil bruke, velg nettstedsadressen under kolonneoverskriften Nettstedsnavn.
    velg nettstedsnavn
  4. I Innstillinger-avsnittet, velg Vis ved siden av din SFTP-bruker.

Merk: Hvis du ikke har konfigurert SSH-tilgang for Pro-kontoen, se Aktiver SSH.

klikk på vis ved siden av sftp-bruker
  5. Kopier vertsnavnet, brukernavnet og passordet ditt. Du trenger disse for å logge på med FTP-klienten.
  6. Hvis du ennå ikke har gjort det, laster du ned, installerer og starter FileZilla.
  7. Full ut følgende felt:
    Felt Hva du skal skrive inn ...
    Vert Vertsnavnet ditt
    Brukernavn SFTP-brukernavnet ditt
    Passord SFTP-passordet ditt
    Port 22
  8. Klikk på Quickconnect. Når du har koblet til kontoen din med FileZilla, kan du laste opp filer ved å dra og slippe dem til ønsket plassering.

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett.