Administrert WordPress Hjelp

Laste opp filer med SFTP

Du kan laste opp filer til Administrert WordPress-kontoen ved bruk av SFTP. Dette er nyttig når du må laste opp store filer til WordPress-nettstedet, eller hvis du ønsker å utføre endringer av WordPress-nettstedet manuelt – f.eks. ved installering av egendefinerte temaer eller plugin-moduler.

Påkrevd: Du må ha en FTP (File Transfer Protocol)-klient for å koble til og laste opp innhold via SFTP (Secure FTP). Det finnes mange tilgjengelige tredjeparts FTP-klienter. Vi anbefaler FileZilla.
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrert WordPress på siden Mine produkter.
  3. For nettstedet du vil bruke, velger du Innstilinger fra menyikon-menyen.

velg innstillinger
  4. Innstillinger-fanen og under Produksjonsnettsted, finner du SFTP/SSH-detaljer og velger Vis.
    velg vis for å se sftp-informasjon
  5. Kopier vertsnavnet, brukernavnet og passordet ditt. Du trenger disse for å logge på med FTP-klienten.
    koper sftp-informasjonen din
  6. Fyll inn Vert-, Brukernavn-, Passord- og Port-feltene i FTP-klienten. Hvis du bruker FileZilla, velger du Quickconnect:

velg Quickconnect
  7. Du får en Ukjent vertsnøkkel-melding. Bekreft at Vert er domenet ditt og velg OK.
    bekreft vert og velg OK
  8. Etter at FTP-klienten er koblet til kontoen din, kan du dra og slipp for laste opp filene dine.
    dra og slipp filer