Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Hjelp

Administrert WordPress Hjelp

Laste opp filer med SFTP

Du kan laste opp filer til Managed WordPress-kontoen med SFTP. Dette er nyttig for å laste store filer til WordPress-nettstedet ditt, eller hvis du trenger å installere et spesialtilpasset tema eller en plugin manuelt.

Påkrevd: Du må ha en FTP (File Transfer Protocol)-klient for å koble til og laste opp innhold via SFTP (Secure FTP). Det finnes mange tilgjengelige tredjeparts FTP-klienter. Vi anbefaler FileZilla.
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Mine produkter-siden, ved siden av Administrert WordPress, velger du Administrer alle.
  3. For nettstedet du vil bruke, velger du Innstilinger fra menyikon-menyen.

Velg innstillinger
  4. Under Produksjonsnettsted finner du SSH/SFTP-pålogging og velger Endre.
    Velg endre for å se sftp-informasjonen
  5. Kopier vertsnavnet til bruk i FTP-appen og velg Opprett ny pålogging.
  6. Velg Opprett ny pålogging igjen.

Merk: Dette vil slette ditt gjeldende SFTP-brukernavn og -passord.

7. Kopier det nye brukernavnet og passordet til bruk i FTP-appen og velg Lukk.
  8. Fyll inn Vert-, Brukernavn-, Passord- og Port-feltene i FTP-appen. Hvis du bruker FileZilla, velger du Quickconnect:

velg Quickconnect
  9. Du får en Ukjent vertsnøkkel-melding. Bekreft at Vert er domenet ditt og velg OK.
    bekreft vert og velg OK
  10. Etter at FTP-appen er koblet til kontoen din, kan du dra og slippe for laste opp filene dine.
    dra og slipp filer