Laste opp filer med SFTP

Du kan laste opp filer til Administrert WordPress-kontoen ved bruk av SFTP. Du gjøre dette med en hvilken som helst FTP-klient, f.eks. FileZilla. Dette er nyttig når du må laste opp store filer til WordPress-nettstedet, eller hvis du ønsker å utføre endringer av WordPress-nettstedet manuelt – f.eks. ved installering av egendefinerte temaer eller plugin-moduler.

Merk: Den første delen av prosedyren er for å finne SFTP-legitimasjonen din. Hvis du allerede vet SFTP-vertsnavnet, -porten, -brukernavnet og -passordet, kan du gå til trinn 6.

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Administrer alle ved siden av Administrert WordPressMine produkter-siden.
  3. Klikk på ikonet med tre prikker for nettstedet du vil bruke, og velg Innstillinger.
    Velg innstillinger
  4. For Basic-, Deluxe-, Ultimate- og Developer-kontoer: Klikk på Vis ved siden av SFTP-bruker under Innstillinger.

For Pro Administrert WordPress-kontoer (kun tilgjengelig i USA og Canada): Klikk på Administrer ved siden av SFTP/SSH-tilgang under Innstillinger.

Merk: Hvis du ikke har konfigurert SSH-tilgang for Pro-kontoen, kan du se Aktiver SSH .

klikk på vis ved siden av sftp-bruker
  5. Kopier vertsnavnet samt SFTP-brukernavnet og -passordet. Du trenger disse for å logge på med FTP-klienten.
  6. Hvis du ennå ikke har gjort det, laster du ned, installerer og starter FileZilla.
  7. Full ut følgende felt:
    Felt Hva du skal skrive inn ...
    Vert Vertsnavnet ditt
    Brukernavn SFTP-brukernavnet ditt
    Passord Passordet ditt
    Port 22
  8. Klikk på Hurtigtilkobling. Når du har koblet til kontoen din med FileZilla, kan du laste opp filer ved å dra og slippe dem til ønsket plassering.

Mer informasjon

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett.