Nettstedbygger Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Leg til flere nettstedmedlemmer

Website Builders private sider kan kun sees av personer som mottar en e -post som inneholder en privat kobling. Du kan legge til flere medlemmer ved å angi e -postadressene manuelt eller ved å importere et regneark med navn og e -postadresser. (Eller du kan legge til medlemmer ett om gangen .)

Merk: Denne funksjonen er for øyeblikket kun tilgjengelig for kunder i USA. Dessuten kan du ikke legge til medlemmer før etter du opprette minst en privat side. Medlemmer vil ha tilgang til alle nettstedets private sider.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Velg Tilkoblinger -fanen og deretter Medlemmer .
    velg tilkoblingsmedlemmer
  3. Velg Inviter .
  4. Velg Legg til mange eller Importer fil -fanen:
    • I Legg til mange -fanen angir du e -postadresser atskilt med kommaer.
    • I Importer fil -fanen velger du Bla gjennom og navigerer til et eksisterende regneark med navn og e -postadresser.

Merk: Regnearket må være formatert som en CSV (kommaseparerte verdier), XLS- eller XLSX-fil som skal lastes opp. Eller velg Hent eksempel , og bruk deretter den nedlastede CSV -filen som en mal for å legge til dine egne navn.

5. Når du er ferdig i en av fanene, merker du av i boksen ved Send en opprettelse av passord -e -post til nye medlemmer på dette tidspunktet . Deretter velger du Legg til eller importer regneark .

Merk: Velg Forhåndsvis hvis du vil se et eksempel på e -posten som de inviterte medlemmene dine mottar.

6. Når opplastingen er fullført, lukkes vinduet automatisk, og du kan se dine tillegg til medlemslisten.