Nettstedbygger Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Leg til flere nettstedmedlemmer

Website Builders private sider kan kun sees av personer som mottar en e -post som inneholder en privat kobling. Du kan legge til flere medlemmer ved å angi e -postadressene manuelt eller ved å importere et regneark med navn og e -postadresser. (Eller du kan legge til medlemmer ett om gangen .)

Merk: Denne funksjonen er for øyeblikket kun tilgjengelig for kunder i USA. Dessuten kan du ikke legge til medlemmer før etter du opprette minst en privat side. Medlemmer vil ha tilgang til alle nettstedets private sider.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Velg Tilkoblinger -fanen og deretter Medlemmer .
    velg tilkoblingsmedlemmer
  3. Velg Inviter .
  4. Velg Legg til mange eller Importer fil -fanen:
    • I Legg til mange -fanen angir du e -postadresser atskilt med kommaer.
    • I Importer fil -fanen velger du Bla gjennom og navigerer til et eksisterende regneark med navn og e -postadresser.

Merk: Regnearket må være formatert som en CSV (kommaseparerte verdier), XLS- eller XLSX-fil som skal lastes opp. Eller velg Hent eksempel , og bruk deretter den nedlastede CSV -filen som en mal for å legge til dine egne navn.

5. Når du er ferdig i en av fanene, merker du av i boksen ved Send en opprettelse av passord -e -post til nye medlemmer på dette tidspunktet . Deretter velger du Legg til eller importer regneark .

Merk: Velg Forhåndsvis hvis du vil se et eksempel på e -posten som de inviterte medlemmene dine mottar.

6. Når opplastingen er fullført, lukkes vinduet automatisk, og du kan se dine tillegg til medlemslisten.