Leg til flere nettstedmedlemmer

Website Builder-sider som kun er for medlemmer kan kun sees av personer som mottar en e-post med en privat kobling. Du kan legge til flere medlemmer ved å importere et regneark med navn og e-postadresser. (Eller du kan legge til ett medlem om gangen.)

Note: This feature is currently only available to U.S. customers. Also, you cannot add members until after you create at least one members-only page. Members will have access to all of your site's members-only pages.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Klikk på Rediger / Rediger nettsted.
  3. Klikk på Sider-panelet øverst til høyre, og finn en eksisterende side som kun er for medlemmer (se etter låsen).
    fra menyen klikker du på administrer medlemmer
  4. Klikk på de tre prikkene til høyre for navnet på siden, og velg Administrer medlemmer.
  5. I den nye Medlemmer-nettstedssiden som åpnes, klikker du på Legg til medlemmer øverst til høyre.
    klikk på legg til medlemmer
  6. I Importer flere-fanen har du to alternativer:
    klikk på bla gjennom eller få eksempel
    • Klikk på Bla gjennom, og naviger til et eksisterende regneark med navn og e-postadresser.
    • Klikk på Få eksempel for å laste ned et forhåndsformatert regneark som du kan legge til navn og e-postadresser på.

Merk: Regnearket må være formatert som CVS- (kommaseparerte verdier), XLS- eller XLSX-fil. Hvis du ikke gjør dette, godkjenner Website Builder ikke de opplastede filene dine.

7. Til slutt, før du laster opp filen, kan du velge Varsle nye medlemmer via e-post for å sende dem en kobling til siden. (Eksisterende medlemmer kan få tak i koblingen uten å motta en e-post.)
    velg avmerkingsboks, og klikk deretter på legg til

Merk: Klikk på Forhåndsvis hvis du vil se et eksempel på e-posten som de inviterte medlemmene dine mottar.

8. Når du er klar, klikker du på Legg til for å laste opp filen. Når filen er lastet opp, viser Website Builder en liste over e-postadresser som kan logge på og se sider som kun er for medlemmer.
    nye navn vises på listen