Legg e-postkonto manuelt til Outlook 2016 (Windows)

Lær hvordan du manuelt konfigurerer innstillingene dine for arbeids-e-postadresse i Outlook 2016 (Windows), i det tilfellet verktøyet for kontooppdagelse slutter å fungere. (Konfigurer e-posten din med et verktøy for automatisk oppdagelse .)

1. Innstillinger for Pop og IMAP-skjermen, bekreft eller oppdater innstillingsdetaljene:
    Felt Hva du skal skrive inn …
    Passord Passord for arbeids-e-post
    Brukernavn Arbeids-e-postadresse
    Type Velg POP eller IMAP
    Innkommende server Angi pop.secureserver.net eller imap.secureserver.net
    Utgående server Angi smtpout.secureserver.net
  2. Klikk på Flere innstillinger.
    Klikk på flere innstillinger
  3. Klikk på Utgående server.
  4. Velg Min utgående server (SMTP) trenger godkjenning.
    Velg godkjenningsalternativer
  5. Klikk på Avansert.
    Klikk på avansert
  6. Under Serverportnumre, angi serverinnstillingene til Innkommende server (IMAP) og Utgående server (SMTP):
    Felt Hva du skal skrive inn … Krypteringstype
    Innkommende server (POP) 995 SSL
    Innkommende server (IMAP) 993 SSL
    Utgående server (SMTP) 465, 587 SSL
  7. Klikk på OK.
    Klikk på ok for å angi server- og portinformasjon
  8. Klikk på Neste for å fullføre konfigureringen av e-post. Den neste siden bør vise grønne sjekkmerker etter hvert som konfigurasjonsprosessen fullføres.
  9. For å sjekke at e-posten er konfigurert ordentlig, send deg selv en test e-post fra nettposten din. Når du mottar den, svarer du med Outlook for å teste innstillingene for utgående server.

Merk: Hvis Outlook 2016 fortsatt ikke kan bekrefte kontoinformasjon din, ta kontakt med kundestøtten.

Mer informasjon

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer eller hvor pålitelige de er. Tredjeparts merker og logoer er registrerte varemerker for sine respektive eiere. Med enerett.