Legg igjen e -post på serveren når du bruker en e -postklient

Standardinnstillingen for noen e -postklienter er å laste ned meldingene dine fra serveren til datamaskinen din. For å beholde en kopi av meldingene dine på serveren, må du endre innstillingene i e -postklienten din.

Merk: Hvis flere datamaskiner brukes for å få tilgang til den samme e -postkontoen, må innstillingene endres på hver datamaskin. Hvis flere brukere får tilgang til den samme e -postkontoen, må hver bruker også endre denne innstillingen.

Slik endrer du Innstillinger for Apple Mail for Mac OS X

1. Åpne Apple Mail.
  2. Fra menyen E-post, velger du Preferanser.
  3. Klikk på Kontoer , og velg deretter e -postkontoen din.
  4. Gå til fanen Avansert .
  5. Fjern merkingen for Fjern kopi fra serveren etter at du har hentet en melding.
  6. Klikk på OK.

For å endre innstillingene dine for Entourage

1. Åpne Entourage®.
  2. Fra menyen Verktøy velger du Kontoer .
  3. Velg e -postkontoen din.
  4. Gå til Alternativer -fanen.
  5. Under Serveralternativer , velg Legg igjen en kopi av hver melding på serveren .
  6. Klikk på OK.

Slik endrer du innstillingene dine for Eudora 6

1. Åpne Eudora.
  2. Fra Verktøy -menyen velger du Alternativer .
  3. Velg Innkommende e -post .
  4. Velg Legg igjen e -post på serveren .
  5. Klikk på OK.

Slik endrer du innstillingene dine for Thunderbird og Netscape Mail

1. Åpne Thunderbird® eller Netscape Mail®.
  2. Fra Verktøy-menyen velger du Kontoinnstillinger.
  3. Under e -postkontoen din velger du Serverinnstillinger .
  4. Velg Legg igjen meldinger på serveren .
  5. Klikk på OK.

Slik endrer du Innstillinger for Opera Mail

1. Åpne Opera®.
  2. Fra Verktøy -menyen velger du E -post- og chat -kontoer .
  3. Velg e -postkontoen din, og klikk deretter Rediger .
  4. Gå til Innkommende -fanen.
  5. Velg Legg igjen meldinger på serveren .
  6. Klikk på OK.

Slik endrer du Innstillinger for Windows (Vista) Mail

1. Åpne Windows (Vista) Mail®.
  2. Fra menyen Verktøy velger du Kontoer .
  3. Velg e -postkontoen din, og klikk deretter Egenskaper .
  4. Gå til fanen Avansert , og velg Legg igjen en kopi av meldinger på serveren .
  5. Klikk på OK , og klikk deretter på Lukk .

Merk: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte tredjepartsprodukter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er. Tredjeparts varemerker tilhører deres respektive eiere. Med enerett.