Legg til ads.txt -filen på WordPress -nettstedet mitt

Hvis du har et WordPress -nettsted som viser annonser, kan du forhindre falske handlinger ved å bruke ads.txt -filen. Det er en tekstfil som gjør det mulig for deg å offentliggjøre hvilke selskaper som har autorisasjon til å selge eller videreselge annonser på nettstedet ditt. Følg disse instruksjonene for å installere Ads.txt Manager -plugin -modulen fra WordPress -instrumentbordet.

1. Logg på WordPress.
  2. På menyen til venstre velger du Plugin- moduler og deretter Legg til nye .
  3. I Søk -plugin -modul -linjen skriver du inn Ads.txt Manager .
  4. Finn plugin -modulen Ads.txt Manager (ved 10up), velg Installer nå og deretter Aktiver .
  5. På menyen til venstre velger du Innstillinger og deretter Ads.txt .
  6. Under Administrer Ads.txt kan du opprette ads.txt -filen din ved å legge til autoriserte selgere og forhandlere. Hver av dem bør stå på en egen linje og skal inneholde følgende informasjon:
    • Domenenavnet til den autoriserte selgeren
    • Utgiver -ID
    • Type forhold ( DIRECT eller FORHANDLER )
    • (Valgfritt) Sertifiseringsinstans -ID

Eksempel: google.com, pub-0000000000000000, DIRECT, f08c47fec0942fa0

7. Velg Lagre.
  8. Verifiser ads.txt -filen i en nettleser ved å legge til /ads.txt på slutten av URL -adressen din (for eksempelhttps://example.com/ads.txt ). Hvis innholdet ikke er synlig eller siden en 404 -feilmelding vises, må du sørge for at du har lagret filen riktig i Ads.txt Manager.

Når du har lagt til ads.txt -filen på WordPress -nettstedet, er det viktig å informere annonseringspartnerne dine, for eksempel Google AdSense, om oppdateringen. Dette vil sikre at de anerkjenner nettstedet ditt som en autorisert selger og forhindrer eventuelle forstyrrelser i annonseinntektene dine.

Mer informasjon

• Hvis du ikke vil bruke en plugin -modul, kan du opprette en ads.txt -fil på den lokale datamaskinen og laste den opp til nettstedet ditt ved hjelp av Filbehandling . Den skal lastes opp til katalogen med WordPress -installasjonen.
  • Her er en veiledning for å legge til Google AdSense i ads.txt -filen .
  • Hvis du ser feil i Google AdSense -kontoen din, kan du sjekke ut deres offisielle dokumentasjon for å feilsøke problemet .