Legg til betalingsmetode

Du kan konfigurere Stripe-, Square- og PayPal-betalinger for nettbutikken din som en del av Ecommerce-planen. Men alle planer (unntatt Basic), lar deg legge til en PayPal-knapp for en donasjon eller et enkelt element. Square er kun tilgjengelig for kunder i USA, Storbritannia, Canada og Australia.

Merk: For hver betalingsmetode, må du logge på en eksisterende konto eller opprette en konto.
Hvis du vil bruke funksjonen Paypal Ekspresskasse, må du ha en PayPal Business-konto. Private PayPal-kontoer aksepterer kun betaling fra andre PayPal-brukere.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å åpne et produkt?)
  2. Klikk på Rediger nettsted.
  3. I fanen Administrer butikk klikker du på Åpne.
    Klikk på Åpne ved siden av Administrer butikk
  4. I den øvre verktøylinjen klikker du på Butikk og velger Betalinger.
  5. I Betalinger-vinduet klikker du på Koble til ved siden av betalingsmetoden du ønsker å legge til og følg ledeteksten for å legge til kontoen eller konfigurer den. (Du kan legge til mer enn én betalingsmetode om gangen, men må gjøre det en metode om gangen.)
    Klikk på Koble til ved siden av betalingsmetoden
  6. Følg hvert nettsteds ledetekst for å konfigurere eller aktivere den valgte betalingsmetoden.

Merk: Etter at du kobler til en betalingsmetode, kan du endre nettstedets kontoinnstillinger ved å vende tilbake til dette panelet og klikke på Vis instrumentbord. Eller fjern en konto fra butikken din ved å klikke på Koble fra.
    Klikk på Vis instrumentbord eller Koble fra

7. Hvis du vil se Apple-knappen for Stripe-kontoen din, går du til den publiserte nettbutikken din på en Apple Pay-aktivert enhet og ser på en side, som vil vise hvordan siden blir seende ut for kunder.
    Apple Pay-knapp i kassen

Merk: Apple Pay-knappen vises også på kasse-siden.