Legg til bildebeskrivelser i WordPress

Følg disse trinnene for å legge til eller redigere bildebeskrivelser for å forbedre SEO for WordPress -nettstedet ditt.

1. Gå til nettstedet ditt, høyreklikk på hjemmesiden din og klikk på Vis sidekilde .
  2. Søk etter en bildekode ( img >).
  3. Innenfor img > -tag, se etter «alt» -attributtet og bekreft at det beskriver bildet. For eksempel kan en bildekode for et bilde av en solnedgang være alt = ”solnedgang”, og taggen vil se slik ut: img src = ”solnedgang.jpg” alt = ”solnedgang”>
  4. Hvis det er noen bilder som ikke har verdier i alt -attributtet:
    1. I Media -menyen velger du Media.
    2. Klikk på bildet som trenger en beskrivelse for å redigere det.
    3. Legg til beskrivelsen i alt -feltet.
    4. Gjenta trinnene for eventuelle andre bilder som trenger beskrivelser.