Legg til brevhodebilder i e -postene mine

Du kan legge til brevpapirbilder i Workspace Webmail -e -postene dine.

Merk: Denne funksjonen er kun tilgjengelig i klassisk visning . Hvis du bruker Oppdatert visning , se:Opprett og bruk e -postmaler

1. Logg på arbeids -e -postkontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  2. I fanen E -post, og klikk på Innstillinger .
  3. Velg Personlige innstillinger .
    Klikk på Personlige innstillinger
  4. Klikk på Signatur -fanen.
  5. Under Brevpapir bestemmer du hvor du vil plassere bildene dine, og klikk på Last opp bilde for å bla gjennom bildefilen.
    Klikk og dra i håndtaket
  6. Du kan ha bildet Gjenta topp til bunn , eller Ikke gjenta .
  7. Hvis du vil at brevhodeoppsettet skal settes inn automatisk i skrivevinduet, velger du Sett inn brevhode automatisk i HTML -skrivevinduet , som du finner øverst i Brevpapir -delen.

Merk: Du kan alltid legge til brevhodet når som helst ved å klikke på Sett inn brevhode i komponisten.

8. Hvis du har lagt til et bilde øverst eller nederst, og ønsker at e -posten skal matche bredden på bildet, velger du Match bredde på meldingsteksten til bredden på bildene øverst/nederst .
  9. Klikk på Forhåndsvisning for å se på et eksempel på brevpapiroppsettet ditt.
  10. Klikk på OK.