Legg til DNS-hosting

Du kan legge til eller slette DNS-poster for et domenenavn som er registrert hos et annet selskap, ved å legge det til i DNS-hosting for kontoen din. Dette lar deg administrere DNS-en din hos oss mens domenet forblir registrert hos det andre selskapet. Du kan også overføre domenet for å bruke og administrere alt i samme konto.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Klikk på DNS-fanen og velg Legg til DNS-hosting fra Innstillinger-menyen.

Legg til DNS-hosting
  3. I Domenenavn feltet angir du domenenavnet som du ønsker å administrere med DNS-hosting, og klikker på Neste.
  4. Det vises en melding med et sett av navneservere som skal legges til i domenenavnet ditt.
  5. Påkrevd: For å fullføre denne prosessen og aktivere sonefilen må du oppdatere navneserverne på domenenavnet ditt. Dette gjøres hos den nåværende registratoren din (hvor domenenavnet ditt er registrert).

Det kan ta opptil to døgn før alle endringene trer i kraft. I løpet av denne tiden kan nettstedet ditt, e-posten din og de andre domenetjenestene dine bli avbrutt.

Mer informasjon

• Overfør domenenavnet ditt for å beholde alt på én konto.