Legg til DNS-hosting

Legg til domenet ditt i DNS-hosting og administrer din DNS hos oss mens domenet forblir registrert hos et annet selskap.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg DNS > Legg til DNS-hosting.
    velg legg til dns-hosting fra dns-meny
  3. Skriv inn domenet ditt i Domenenavn-feltet, og velg deretter Neste.
  4. Tilordne de oppgitte navneserverne til domenenavnet ditt gjennom domeneregistratoren. Sonefilen for domenet ditt vil ikke være aktiv på DNS-hosting før etter du har oppdatert navneserverne dine.

Det kan ta opptil to døgn før DNS-endringene trer i kraft globalt.