Ring oss
Telefonnummer og åpningstider
Hjelpesenter

Utforsk netthjelpen vår

Domener Hjelp

Legg til DNS-hosting

Med DNS-hosting kan du administrere DNS i GoDaddy-kontoen din for domener som ikke er registrert med GoDaddy. Etter at du har lagt til DNS-hosting for domenet ditt, oppretter vi en sonefil i GoDaddy-kontoen din. Der kan du legge til, redigere og slette DNS-oppføringer. For å aktivere sonefilen vi oppretter for deg må du oppdatere navneserverne på domenet der det er registrert.

1. Logg på GoDaddy Domeneportefølje. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Fra sidemenyen velger du Tjenester og DNS-hosting.
    skjermbilde av flere valgte domener
  3. Skriv inn domenet ditt i Domenenavn-feltet, og velg deretter Neste.
  4. Tilordne de oppgitte navneserverne til domenenavnet ditt gjennom domeneregistratoren.
    • Sonefilen for domenet vil ikke bli aktiv i GoDaddy-kontoen din før du har oppdatert navneserverne dine der domenet er registrert.

De fleste DNS-oppdateringer trer i kraft i løpet av en time, men kan ta opptil 48 timer å oppdateres globalt.