Legg til domener i en mappe

Etter at du har opprettet en domenemappe , kan du legge til domener i mappen. Du kan legge til et domene i flere mapper, og hver mappe kan inneholde et ubegrenset antall domener.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Merk av i boksen ved siden av domenet / domenene du vil legge til i en mappe. Eller klikk på hakemerkeikonet og Velg alle
  3. Velg Organiser og deretter Legg til i mappe .
    legg til domene i mappen
  4. Velg mappen (e) du vil legge til domenet / domenene dine i.
  5. Velg Bruk .

Du ser en suksess! melding om at endringene dine ble lagret.

Relatert trinn

• Rediger innstillingene for domenemappen din.