Legg til domenene mine i en mappe

Legg til domener i en eksisterende mappe for å hjelpe deg med å organisere domeneporteføljen din. Et enkelt domene kan legges til i mange forskjellige mapper samtidig, og hver mappe kan inneholde et ubegrenset antall domener. Mapper lar deg også administrere tillatelser for delegattilgang .

Se en video om hvordan du legger til domener i mapper.

1. Logg på GoDaddy -domeneporteføljen din. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg avmerkingsboksene ved siden av domenene du oppdaterer. Eller velg avmerkingsboksen ved siden av Domenenavn , og velg deretter Velg alle .
    skjermbilde av flere valgte domener
  3. Velg Legg til i mappe fra handlingsmenyen.
    • Avhengig av skjermstørrelse, må du kanskje velge Mer -menyen og rulle ned for å se Legg til i mappe .
  4. Legg til domener i en bestemt mappe ved å velge plusstegnetplusstegn ved siden av mappen. Domener kan legges til i flere mapper samtidig.
  5. Velg Fortsett for å lagre mappeinnstillingene dine.

Du ser en Vellykket -bekreftelse som forteller deg at domenene ble lagt til mappen.