Legg til domener/nettsteder

Du kan legge til domenenavn til alle typer hostingkontoer. Hva du kan gjøre med ytterligere domenenavn, avhenger midlertidig av typen hostingkonto du har. For mer informasjon se Hvilken type hostingkonto har jeg?

Type Beskrivelse
Sekundært Sekundære domener har nettsteder som fungerer uavhengig av det primære domenet og er plassert i separate mapper. For mer informasjon se Verting av flere nettsteder på din vertskonto.

Tilgjengelig med Deluxe-, Premium-, Ubegrenset-, og Ultimate- konter.

Vi tilbyr ubegrensede sekundære domener på våre Deluxe, Premium, Ubegrensede og Ultimate delte hostingkontoer, men vi anbefaler ikke å bruke delt hosting for mer enn ti nettsteder. Hvis man gjør det, vil dette lede til høy belastning på serverne og hindre ytelsen.

Alias Aliasdomener viser det primære domenets nettsted med et forskjellig domenenavn/URL.

Tilgjengelig med alle typer konter.
  1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Avhengig av hvordan du vil konfigurere domenenavnet, gjør én av følgende:

Sekundær (ekstra)

1. I Domener-delen klikker du Ekstra domener.
  2. Fyll ut de følgende feltene og klikk på Legg til domene.
    Felt Hva du skal gjøre ...
    Nytt domenenavn Skriv inn domenenavnet du vil bruke.
    Underdomene/FTP-brukernavn Skriv inn FTP-brukernavnet du vil bruke.
    Dokumentrot Skriv inn navnet til en mappe du vil lage i hjem-mappe. Du laster opp filene til det nye domenenavnet til denn mappen for å vise nettstedet.
    Passord & Passord (igjen) Skriv inn FTP-passordet du vil bruke.

Alias

1. I Domener -delen klikker du på Aliaser.
  2. Skriv inn domenet du vil bruke og klikk Legg til domene.

Hvis du ønsker å bruke alias på et domene i stedet for hostingkontoens hoveddomene, klikker du på (Cog). Fra denne siden angir du URL-adressen du vil at domenet du bruker alias på skal omdirigeres til, og deretter klikker du på Lagre.

Hva er neste trinn?

For at domenenavnet skal få tilgang til hostingkontoen, må du oppdatere gjeldende DNS. Dersom domenenavnet og hosting er i ..

Plassering Handling
Samme GoDaddy-konto Vi oppdaterer automatisk domenenavnets DNS. Du trenger ikke å gjøre noe!
Forskjellige GoDaddy-kontoer Du må manuelt oppdatere DNS. For mer informasjon se Hva er IP-adressen til nettstedet mitt?.
Registrert annetsteds Du må oppdatere navneserverne til domenet ditt. For mer informasjon, se Endre navneserver for domenene mine

Se netthotell -siden vår for å finne produktinformasjon.