Legg til domener eller nettsteder i Windows Hosting

Du kan legge til domenenavn til alle typer hostingkontoer. Hva du kan gjøre med ytterligere domenenavn, avhenger midlertidig av typen hostingkonto du har. For mer informasjon se Hvilken type hostingkonto har jeg?

TypeBeskrivelse
SekundærtSekundære domener har nettsteder som fungerer uavhengig av hoveddomenet i separate mapper. For mer informasjon, se .

Tilgjengelig med Deluxe- , Premium- , Unlimited- og Ultimate -kontoer .

Vi tilbyr ubegrensede sekundære domener på våre Deluxe, Premium, Ubegrensede og Ultimate delte hostingkontoer, men vi anbefaler ikke å bruke delt hosting for mer enn ti nettsteder. Hvis man gjør det, vil dette lede til høy belastning på serverne og hindre ytelsen.

AliasAliasdomener viser det primære domenets nettsted med et forskjellig domenenavn/URL.

Tilgjengelig med alle typer konter.
  1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Avhengig av hvordan du vil konfigurere domenenavnet, gjør én av følgende:

Sekundært

1. Klikk Legg til nytt domene.
  2. Fyll ut følgende felt og klikk på OK.
    FeltHva du skal gjøre ...
    DomenenavnSkriv inn domenenavnet du vil bruke.
    HostingtypeVelg typen hosting du vil lage. Hvis du vil hoste et nettsted for dette domenet, velg Hosting for nettsted.
    DokumentrotSkriv inn navnet til en mappe du vil lage i hjem-mappe. Du laster opp filene til det nye domenenavnet til denn mappen for å vise nettstedet.
    Foretrukket domeneVelg hvis du automatisk vil sende besøkende til nettstedet ditt, med eller uten "www" foran nettadressen.

Alias

1. Klikk Legg til nytt domenealias.
  2. Fyll ut følgende felt og klikk på OK:
    FeltHva du skal gjøre ...
    DomenealiasnavnSkriv inn domenenavnet du vil legge til.
    for domenetVelg domenet hosted på kontoen du vil aliaset skal lastes.
    PosttjenesteDette alternativet er inaktivt i vårt miljø.
    NettjenesteVelg dette alternativet.
    Omdiriger ...Velg dette alternativet hvis du planlegger at aliaset skal være permanent.

Hva er neste trinn?

For at domenenavnet skal få tilgang til hostingkontoen, må du oppdatere gjeldende DNS. Dersom domenenavnet og hosting er i ..

PlasseringHandling
Samme GoDaddy-kontoVi oppdaterer automatisk domenenavnets DNS. Du trenger ikke å gjøre noe!
Forskjellige GoDaddy-kontoerDu må oppdatere DNS manuelt. For mer informasjon, se .
Registrert annetstedsDu må oppdatere navneserverne til domenet ditt. For mer informasjon, se Rediger navneservere for domene

For å finne produktinformasjon, se vår hosting -side.