Legg til e -postadressen for gjenoppretting

Trinn 2 i serien Konfigurer arbeids -e -postkontoen.

Hvis du glemmer passordet ditt, vil e -postadressen for tilbakestilling av passord være der.

Nye arbeidsområde -brukere kan legge til en gjenopprettings -e -post første gang de logger på Webmail. Nåværende Workspace -brukere kan legge til eller oppdatere gjenopprettings -e -posten sin fra Workspace Control Center.

Nye brukere av Arbeidsområde -nettpost

1. Gå til Nettpost . Angi arbeids -e -postadressen din, passordet ditt og klikk på Logg på (brukernavnet og passordet ditt for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Du ser siden Beskytt kontoen din og skriver inn e -postadressen din for gjenoppretting.
  3. Klikk på Lagre og fortsett . Nettpostinnboksen din åpnes etterpå.

Arbeids -e -postkontoen din er sikker, og du kan tilbakestille passordet etter behov. Hopp til trinn 5 for å legge til arbeids -e -posten din på en stasjonær eller mobilapp.

Hvis du ikke blir bedt om å sikre e -postkontoen din med en gjenopprettings -e -post, følger du instruksjonene nedenfor for å legge den til fra Workspace Control Center.

Nåværende brukere for arbeids -e -post

1. Logg på Workspace Control Center . Skriv inn ditt GoDaddy brukernavn, passord og klikk Logg inn (E-postadressen og passordet til Workspace vil ikke fungere her).
  2. I listen E -postadresse klikker du på Rediger (blyant) -ikonet.
  3. Angi gjenopprettings -e -postadressen din og klikk på Lagre .

Arbeids -e -postkontoen din er sikker, og du kan tilbakestille passordet etter behov.