Legg til e -posten min i Outlook for Mac

Legg til arbeids -e -postadressen din i Outlook for Mac, så kan du sende og motta e -post for bedrifter.

1. Åpne Outlook for Mac.
    • Nye brukere: Skjermen Konfigurer e -posten din vises.
    • Eksisterende brukere: Klikk på Verktøy > Klikk på Kontoer > Klikk på Legg til (+) > Velg ny konto .
      Klikk på Legg til og velg Legg til konto
  2. Angi e -postadressen din og klikk på Fortsett . (Hvis Outlook for Mac ikke kan oppdage kontoen din automatisk, velger du IMAP/POP .)
    Skriv inn e -postadressen din
  3. Angi arbeids -e -postpassordet ditt og klikk på Legg til konto .
    Angi passord
  4. Klikk på Ferdig . Outlook verifiserer innstillingene for arbeidsområdekonto og laster inn e -postinnboksen. Hvis du har mer enn én e -postkonto, må du avslutte Kontoer for å se innboksen din.
    Klikk ferdig

E-postadressen er på Mac-enheten din og alt er klart! Hvis du vil legge til e-posten din på en annen enhet, klikker du på Forrige. Hvis du er ferdig, går du videre til neste trinn!

Feilsøking

Kontroller at IMAP-serveren og portinnstillingene er riktige, og trykk på Legg til konto .

• IMAP innkommende server: imap.secureserver.net
  • SSL-port: 993
  • SMTP utgående server: smtpout.secureserver.net
  • SSL-port: 465 (eller 587)
Klikk ferdig