Legg til e -posten min i Sony Email på Android

Trinn 4 i Konfigurer arbeids-e-postkonto-serien.

Legg til arbeids -e -postkontoen din til Sony Email på Android -enheten din. Deretter kan du sende og motta e -post for bedrifter fra telefonen din.

1. Åpne E -post .
    Trykk på E -post -app -ikonet
    • Nye brukere: du vil se Velkommen til e -post -skjermen, og trykk på Kom i gang .
      Trykk på Kom i gang
    • Eksisterende brukere: velg Meny , trykk på Alternativer og velg Legg til konto .
      Trykk på alternativer og velg Legg til konto
  2. Angi e -postadressen din og trykk på Neste .
    Angi e -postadresse, trykk på neste
  3. Angi e -postpassordet ditt og trykk på Neste .
    Angi e -postpassord, og trykk på neste
  4. Velg det synkroniseringsalternativet du foretrekker og trykk på Neste . (Du kan endre denne innstillingen senere i Kontoinnstillinger.)
  5. Velg ønsket varslingsalternativ og trykk på Neste . (Du kan endre denne innstillingen senere i Kontoinnstillinger.)

Sony Email-appen oppdager automatisk innstillingene for e-postkontoen din og laster inn e-postene dine.

Hvis du vil legge til e -posten din på en annen enhet, klikker du på Forrige . Hvis du er ferdig, går du videre til neste trinn!

Feilsøking

• Hvis Android ikke kan registrere e-postkontoen din automatisk, prøv å skrive inn følgende server- og portinnstillinger:
    • Innkommende IMAP-server: imap.secureserver.net:993
    • IMAP-passord: Arbeidspassord
    • Utgående SMTP-server: smtpout.secureserver.net:465 (eller 587)
    • SMTP-passord: Arbeidspassord
  • Se følgende for flere feilsøkingstrinn Feilsøk Workspace Email-konfigurering på Android.