Legg til ekstra domener for å være vert for flere nettsteder i Linux-hosting

Hvis du vil være vert for et domene annet enn det primære domenenavnet ditt, kan du bruke cPanel-funksjonen for ekstra domener.

Merk: Ekstra domener støttes for Deluxe og Ultimate Linux-hostingplaner. Hvis du vil sjekke planen din, kan du se Hvilken type hostingkonto har jeg?.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Webhotell, ved siden av Linux-hostingkontoen du ønsker å bruke.
    klikk på administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. Klikk på Ekstra domener i Domener-delen på cPanel-startsiden.
  5. Full ut følgende felt:

Felt Beskrivelse
    Nytt domenenavn Navnet du vil bruke for det ekstra domenet.
    Underdomene Fylles ut automatisk med Nytt domenenavn. Du trenger ikke endre dette med mindre underdomenet allerede brukes av et annet domenenavn.
    Dokumentrot Navnet på en katalog som skal opprettes i startkatalogen. Filene for det nye domenenavnet skal lastes opp til denne katalogen.
    Opprett en FTP-konto som er tilknyttet dette ekstra domenet Merk av i denne avmerkingsboksen for å legge til en FTP-brukerkonto. Du angir et FTP-brukernavn og et passord. Denne brukeren kan få tilgang til dokumentroten og underkatalogene, men ingenting over dette nivået.
  6. Klikk på Legg til domene.